tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post9174938354053190173..comments2023-11-16T17:21:39.389+02:00Comments on Zitinjas virtuve: Latgales salātiZitinjahttp://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-8439984920896098312021-08-13T13:41:44.619+03:002021-08-13T13:41:44.619+03:00Obligāti jāglabā ledusskapī? Istabas temp.nevar?Obligāti jāglabā ledusskapī? Istabas temp.nevar?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11413897905706952521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-12436930150391296102020-10-08T13:07:43.328+03:002020-10-08T13:07:43.328+03:00kaut kas nebija labi ar proporcijām. taisīju kilog...kaut kas nebija labi ar proporcijām. taisīju kilogramu gurķu, bet marinādei vajadzēja visu reizināt gandrīz ar 3. <br />kopumā garšīgi, taisīšu vēl. LinLinhttps://www.blogger.com/profile/03535702049836213731noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-62564545152715135072020-07-30T09:10:25.908+03:002020-07-30T09:10:25.908+03:00Kas ir atlikusī marināde? Tas kas palicis bļodā pē...Kas ir atlikusī marināde? Tas kas palicis bļodā pēc tam kad saturs pārkrāmēts burkās?Ilzehttps://www.blogger.com/profile/10826700925296682218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-14940032490176772312018-05-19T16:20:16.793+03:002018-05-19T16:20:16.793+03:00Gaidu gurķu laiku mēģināšu taisīt. Gaidu gurķu laiku mēģināšu taisīt. Dianahttps://www.blogger.com/profile/00863786494167061855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-47147801264522339872017-07-29T20:55:42.162+03:002017-07-29T20:55:42.162+03:00Man arī šie salāti agrāk neko neizteica. Ļoti nepa...Man arī šie salāti agrāk neko neizteica. Ļoti nepatika izteiktā sīpolu garša.<br />Pagatavoju ekspermentālo varinatu pēc šīs receptes ar saldajiem sīpoliem - ļoti iegaršojās. <br />Tagad gatavoju jau otro reizi. Paldies par recepti! <br />Ļoti gaidām jaunas receptes!Ingahttps://www.blogger.com/profile/17784140884622002065noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-51520465821172419362013-08-14T17:37:34.867+03:002013-08-14T17:37:34.867+03:00Nupat ieliku burkās šamo brīnumu :) Pirmo reizi mū...Nupat ieliku burkās šamo brīnumu :) Pirmo reizi mūžā :) Bez pasterizācijas - uzkarsēju virumu līdz mutulim un krāmēju iekšā izplaucētās burkās :) Novārītus vāciņus virsū, sakrāmēju burkas uz mutes, apkrāvu ar spilveniem un deķiem :) Citiem konserviem šitā metode darbojas bez problēmām, varbūt arī Latgales salātiem derēs :) Parasti burkas vēl ir karstas no rīta, tātad izkarsējušās gana :) Vienīgi griežot gurķus, nošņāpu arī pirkstam galu, tādēļ sīpolus un dilles smalcināju blenderī. Jācer, ka tas visu nesagandēs :)Lauksaimniekshttps://www.blogger.com/profile/13010873435218495896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-27418786223497962732013-08-10T17:31:55.206+03:002013-08-10T17:31:55.206+03:00Lūk, kur viens kārtīgs cilvēks! Es ar bez šampanie...Lūk, kur viens kārtīgs cilvēks! Es ar bez šampanieša nemaz neķeros klāt visām marinēšanām un sālīšanām. Pašreiz gatavoju latgales salātus pēc Zintiņas receptes, jo marinētie sanāca perfekti.Anonymousnoreply@blogger.com