tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post9086845711694032618..comments2023-11-16T17:21:39.389+02:00Comments on Zitinjas virtuve: Biezpiena - baltās šokolādes kūkaZitinjahttp://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-83663987021211058182016-03-07T13:29:51.803+02:002016-03-07T13:29:51.803+02:00Glāzē ielej 4 ēd.k. ūdens, ieber želatīnu un uzbri...Glāzē ielej 4 ēd.k. ūdens, ieber želatīnu un uzbriedina. Tad šo uzbriedušo želatīnu liek katliņā un karsē līdz tas ir izkusis šķidrs.Zitinjahttps://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-84977128717931884262016-03-07T11:07:17.657+02:002016-03-07T11:07:17.657+02:00Vari lūdzu paskaidrot par to želantīnu. Ar 4 ēd.k....Vari lūdzu paskaidrot par to želantīnu. Ar 4 ēd.k. auksta ūdens uzbriedina un kā saprast ka pēc tam viņu izkausē? Nekad pirms tam ar želantīnu neeamu darbojies jo nemāku ar viņu rīkoties. Šī recepte mani mudina iemācīties jo dikta garda kūka izskatās Anonymousnoreply@blogger.com