tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post5682727232433806472..comments2023-11-16T17:21:39.389+02:00Comments on Zitinjas virtuve: Sautēti(šmorēti) vistu stilbiņiZitinjahttp://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-49024478477791685102020-09-16T12:32:51.496+03:002020-09-16T12:32:51.496+03:00Sanaca loooooti garšīgi. Paldies par recepti 🙂👍...Sanaca loooooti garšīgi. Paldies par recepti 🙂👍dzuliahttps://www.blogger.com/profile/02260375067401577659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-87643746124289443472018-03-04T15:29:03.024+02:002018-03-04T15:29:03.024+02:00Paldies, par tik foršu recepti, šodien gatavošu ja...Paldies, par tik foršu recepti, šodien gatavošu jau otro reizi, jo visi ģimenē pieprasa šo vistiņu, kuru gatavoju pagājušā nedēļā:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02359407366657763856noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-14398215151166959782017-06-14T19:25:41.755+03:002017-06-14T19:25:41.755+03:00Paldies. Diezgan ilgi internetā meklēju šo recepti...Paldies. Diezgan ilgi internetā meklēju šo recepti. Tiešām no bērnības, nevis tās superātrās, apcep, samaisi ar krējumu, un gatavs. Nu nav tās garšas tur. Tagad sautējas, un visa māja smaržo. Liels, liels paldies. Jāpiebilst, šī nav pirmā recepte, ko izmantoju. Reālas receptes normāliem cilvēkiem!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-75558570029786274132016-12-15T15:29:46.619+02:002016-12-15T15:29:46.619+02:00Šodien sēdēdēju un domāju, kā lai pagatavoju vistu...Šodien sēdēdēju un domāju, kā lai pagatavoju vistu , kura nu jau divas nedeļas staveja saldētavā. Un re. Tik laba recepte, galvenais ka sastāvdaļas ļoti vienkāršas. Mmmm. Paldies!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04419838030227438033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-40675789421936276842016-11-05T17:16:53.928+02:002016-11-05T17:16:53.928+02:00paldies tev!daudz izmantoju tikai tavas receptes.t...paldies tev!daudz izmantoju tikai tavas receptes.taa turpinat.par gramatu padomaa.vienkarwajam majsaimniecem kuram nav naudas lai gatavotu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-36746810270849381682016-11-02T11:49:58.717+02:002016-11-02T11:49:58.717+02:00Paldies! Sen kaut ko tādu iz bērnības. Ļoti garšī...Paldies! Sen kaut ko tādu iz bērnības. Ļoti garšīgi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-13439315286916433062015-01-10T21:03:08.366+02:002015-01-10T21:03:08.366+02:00Super garsigi. Es vel klat pieliku puravu mmmm gar...Super garsigi. Es vel klat pieliku puravu mmmm gardi. Paldies par recepti.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-19048320429706175882014-09-18T17:57:00.026+03:002014-09-18T17:57:00.026+03:00Gardi ir jau nepieliekot krējumu :)
Ar krējumu - ...Gardi ir jau nepieliekot krējumu :) <br />Ar krējumu - jau īsta mērcīte!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-66039575665943766912014-09-18T13:23:16.147+03:002014-09-18T13:23:16.147+03:00Kas šai gadījumā ir tie "kaltēti zaļumi"...Kas šai gadījumā ir tie "kaltēti zaļumi"? Tas ir kaut kāds garšvielu maisījums? Paldies jau iepriekšSad_discohttps://www.blogger.com/profile/09155176250607456018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-22149095550025567662013-03-19T12:36:41.328+02:002013-03-19T12:36:41.328+02:00Liels paldies par recepti, tik garšīgi, ka mērcīti...Liels paldies par recepti, tik garšīgi, ka mērcīti no katla ārā gribējās vēl visu vakaru ķeksēt :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-7457180670580035742013-01-25T19:05:19.841+02:002013-01-25T19:05:19.841+02:00veel neesmu uztaisijis, bet jau garsho... num num ...veel neesmu uztaisijis, bet jau garsho... num num num....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-47397236716521936492012-12-20T21:00:46.543+02:002012-12-20T21:00:46.543+02:00Cukurs domāts, lai vairāk izteiktu vistas garšu. T...Cukurs domāts, lai vairāk izteiktu vistas garšu. Tāpēc to pievienoju kopā ar sāli. Vai kad pievienoju ūdeni.Zitinjahttps://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-64139685266088025212012-12-20T15:19:45.042+02:002012-12-20T15:19:45.042+02:00Kur to cukuru liek?Kur to cukuru liek?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-80536589278402030232012-01-25T19:13:08.478+02:002012-01-25T19:13:08.478+02:00Paldies par labiem vārdiem :) man līdz grāmatai ti...Paldies par labiem vārdiem :) man līdz grāmatai tikpat tālu, kā līdz mēnesim :) Bet par to pdf... jāpadomā.Zitinjahttps://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-12489460081211205972012-01-25T19:01:26.648+02:002012-01-25T19:01:26.648+02:00Man sāk prasīties pēc Tavas pavārgrāmatas. Iesaku ...Man sāk prasīties pēc Tavas pavārgrāmatas. Iesaku apdomāt tādu ideju. Vai vismaz kaut kā saveidot automātiski Tavas receptes pdf-ā, izdrukāšu pati(gan jau citi arīdzan to darītu;)).Zksshttps://www.blogger.com/profile/03793316944377016597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-9519116755889333982011-12-09T22:09:01.821+02:002011-12-09T22:09:01.821+02:00Paprovējām (ar improvizācijām protams)! Nu baaaaai...Paprovējām (ar improvizācijām protams)! Nu baaaaaigi garšīgi :) ņum ņum. Paldies par ideju!Anonymousnoreply@blogger.com