tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post5093560056562139889..comments2023-11-16T17:21:39.389+02:00Comments on Zitinjas virtuve: Šokolādes kūkaZitinjahttp://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-47021112754457638972017-02-14T22:46:01.153+02:002017-02-14T22:46:01.153+02:00Labi ka ir tada zitina kas visu pieraksta un glaba...Labi ka ir tada zitina kas visu pieraksta un glaba interneta diezgan padaudz garsigas receptes esmu atradusi seit ! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-17396799080970294592014-05-30T12:02:36.625+03:002014-05-30T12:02:36.625+03:00Kā ir ar maskarpones glazūru vai drīkst liet virsū...Kā ir ar maskarpones glazūru vai drīkst liet virsū karstu šokolādi?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-22255529717902572232014-03-23T13:09:53.251+02:002014-03-23T13:09:53.251+02:00Nu tā, kūciņa gandrīz jau notiesāta..ļoti gardi :)...Nu tā, kūciņa gandrīz jau notiesāta..ļoti gardi :) Sātīga, salda, daudz nevajag, lai būtu apmierināta prasības pēc kaut kā garda. <br />Mazliet satraucos par saldā krējuma un šokolādes savienošanu, bija nedaudz bail, ka neizsit saldo krējumu laukā vai īsti nesavienojas ar masu, bet viss sanāca.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-29622193290408317252014-03-22T20:32:49.927+02:002014-03-22T20:32:49.927+02:00Izcepu pēc šīs receptes, tikai nepaskatījos kārtīg...Izcepu pēc šīs receptes, tikai nepaskatījos kārtīgi bildi un kūku nepagriezu otrādi, bet gan prātīgi noņēmu cepampapīru no apakšiņas un atstāju ar kraukšķīgo aukšiņu uz augšu (man sanāca kraukšķīga virsiņa), bagātīgi aplēju ar glazūru..noliku vēsumā pie atvērta loga. Visu līdz galam neatdzesēju, vēl siltens palika,tāpēc lielākā vēsumā atstāju. Noteikti būs garda, vismaz kraukšķīgā virsiņa, kas leca nost bija laba. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-4010725247968505422014-03-22T15:48:12.197+02:002014-03-22T15:48:12.197+02:00Būtu forši, ja būtu kāds gabaliņš nogriezts un var...Būtu forši, ja būtu kāds gabaliņš nogriezts un varētu redzēt, kā izskatās sagreizta. Noteikti ir iespējams pārgiezt pa vidu un vidū arī iesmērēt to pašu šokolādi :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-81067676240035182112013-12-31T18:04:17.936+02:002013-12-31T18:04:17.936+02:00Izvēlējos šo kūku izcept vecgada vakarā. Pagatavoš...Izvēlējos šo kūku izcept vecgada vakarā. Pagatavošana un cepšana tiešām viegla, cerams, ka būs ari garda. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-9062982274688224892012-04-12T15:53:44.296+03:002012-04-12T15:53:44.296+03:00tikko ieliku cepties, shi bus ipasha kuka - labaka...tikko ieliku cepties, shi bus ipasha kuka - labakajai draudzenei dzimshanas diena, rotashu ar visadiem saldiem niekiem :) <br />paldies par recepti,<br />ievaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-49906994177673501472010-12-18T19:51:40.068+02:002010-12-18T19:51:40.068+02:00Izskatās ņammī,ņammī :)
Es kūkām šokolādes glazūru...Izskatās ņammī,ņammī :)<br />Es kūkām šokolādes glazūru gatavoju šādi : pa vienai ēdamkarotei cukurs+kakao parastais pulveris+sviests+skābais krējums. Katliņā maisot visu uzkarsē līdz sabiezē un gatavs lietošanai :)Anonymousnoreply@blogger.com