tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post4200623728005537863..comments2023-11-16T17:21:39.389+02:00Comments on Zitinjas virtuve: Gaileņu mērceZitinjahttp://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-68359586465146297962012-07-23T14:16:41.617+03:002012-07-23T14:16:41.617+03:00Man šķiet, ka gaļas pievienošana gaileņu mērcei ir...Man šķiet, ka gaļas pievienošana gaileņu mērcei ir no sērijas - "vecmāmiņa cepa krāsnī maizīti (vai kaut ko tur) un vienmēr apgrieza galiņus, mamma cep un arī apgriež, bet kādēļ? - jo tā vajag! un neviens nebija iedomājies pajautāt vecmāmiņai - kādēļ? - tādēļ, ka krāsniņa par mazu :D <br />Bet visā pārējā piekrītu autorei - gaileņu mērce ar saldo krējumu ir lieliska :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-14454720783726557502012-07-19T18:40:17.559+03:002012-07-19T18:40:17.559+03:00Hm, lasu "Rokasgrāmatā sēņotājiem": ja ....Hm, lasu "Rokasgrāmatā sēņotājiem": ja ... lieto saceptu žāvētu speķi ar sīpoliem, gailenēm daļēji zūd to specifiskā garša.Anonymousnoreply@blogger.com