tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post1905284524040141797..comments2023-11-16T17:21:39.389+02:00Comments on Zitinjas virtuve: Grūbu risotoZitinjahttp://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-63166614619881928162012-04-23T20:46:28.189+03:002012-04-23T20:46:28.189+03:00ļoti garšīgs un īpaši sātīgs! arī neko nemērcēju, ...ļoti garšīgs un īpaši sātīgs! arī neko nemērcēju, gatavoju no importa (perlgraupen)grūbām. Paldies par iedvesmu. <br />IevaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-85887870434118460582012-04-23T20:24:40.623+03:002012-04-23T20:24:40.623+03:00Paldies par ieteikumu. Atzīšos, pirms gatavošanas ...Paldies par ieteikumu. Atzīšos, pirms gatavošanas bija neliela pārdoma, mērcēt vai tikai noskalot. Bet nu šoreiz nolēmu par labu mērcēšanai. Nākamreiz pamēģināšu bez. :)Zitinjahttps://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-17516910630497170122012-04-23T16:45:20.712+03:002012-04-23T16:45:20.712+03:00Nākamreiz paprovē grūbas (arī rīsus) nemērcēt, bet...Nākamreiz paprovē grūbas (arī rīsus) nemērcēt, bet gan tikai noskalot, tādējādi graudaugi piesūksies ar buljonu un tā garšu gatavojot, nevis pirms tam ar ūdeni.Anonymousnoreply@blogger.com