tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post1416777762319722956..comments2023-11-16T17:21:39.389+02:00Comments on Zitinjas virtuve: Marinēti gurķiZitinjahttp://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-21367971976039750602018-07-28T00:50:31.261+03:002018-07-28T00:50:31.261+03:00Izklausās vienkārši. Pirmdien mēģināšu��Izklausās vienkārši. Pirmdien mēģināšu��Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-41152026059818659272016-07-29T13:27:33.247+03:002016-07-29T13:27:33.247+03:00Es domāju, ka gurķi sarāvās, jo 4 st. mērcēt, tas ...Es domāju, ka gurķi sarāvās, jo 4 st. mērcēt, tas ir pārāk ilgi. Kādu 1.st - 2st. pietiekoši.ogahttps://www.blogger.com/profile/12302872728600516550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-592309919852090302016-07-29T13:26:06.645+03:002016-07-29T13:26:06.645+03:00Paldies,par recepti! Ļoti labi garšo un glabājas (...Paldies,par recepti! Ļoti labi garšo un glabājas (pagrabā).ogahttps://www.blogger.com/profile/12302872728600516550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-69717030095907199112016-07-28T10:47:35.170+03:002016-07-28T10:47:35.170+03:00Labdien!
Gatavoju pēc Jūsu receptes, bet gurķi pal...Labdien!<br />Gatavoju pēc Jūsu receptes, bet gurķi palika kā sažuvuši, sarāvās. Kaut iepriekš mērcēju aukstā ūdenī 4 stundas. Kāpēc tā?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13568514474260534003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-24656422349138019382016-07-23T22:22:16.599+03:002016-07-23T22:22:16.599+03:00Cik daudz esenci likt uz litra burku?Cik daudz esenci likt uz litra burku?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-4636910507360878642014-08-13T18:58:53.465+03:002014-08-13T18:58:53.465+03:00Jāpaņem jauni gurķi..! Nevajag otreiz mēģināt izma...Jāpaņem jauni gurķi..! Nevajag otreiz mēģināt izmantot tualetes papīru;)<br />Vari vēlreiz sterilizēt,bet ...nu būs vārīti gurķi;( Tas kā vīnā .Ja iemetās <br />etiķskābe tad ar galiem..<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-84518170853691951962014-08-09T12:31:21.642+03:002014-08-09T12:31:21.642+03:00tapec jauzkarse un kartigi visus vacinus novilkt l...tapec jauzkarse un kartigi visus vacinus novilkt lai viss ir ka nakas.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-72445622629796666022014-08-09T12:17:16.920+03:002014-08-09T12:17:16.920+03:00tad varbut tev tie gurki bija variti!tad varbut tev tie gurki bija variti!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-67632313028403371322013-09-03T10:30:14.995+03:002013-09-03T10:30:14.995+03:00Domāju, ka tur vairs nekas nav līdzams, kā vien mi...Domāju, ka tur vairs nekas nav līdzams, kā vien miskaste :(Zitinjahttps://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-76006124923421759922013-09-02T17:42:23.655+03:002013-09-02T17:42:23.655+03:00Ko darīt ja gurķi uzrūguši?Ko darīt ja gurķi uzrūguši?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-756291926442277952013-08-17T13:25:27.781+03:002013-08-17T13:25:27.781+03:00par to kraukšķīgumu...vai abas reizes jālej karsta...par to kraukšķīgumu...vai abas reizes jālej karsta marināde guķiem?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-87807627067529267132013-08-10T17:28:26.083+03:002013-08-10T17:28:26.083+03:00Paldies, Zintiņai par recepti!Ļoti garšīgi sanāca....Paldies, Zintiņai par recepti!Ļoti garšīgi sanāca. Tādi saldskābi kā man garšo. No sākuma gan neticēju, ka tik daudz cukura un etiķa jāliek, bet nu sanāca perfekti, vēl piešāvu klāt sinepju sēklasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-59130804185471033092013-07-16T08:32:01.739+03:002013-07-16T08:32:01.739+03:00Mīļš PALDIES,ZITINJ,par padalīšanos pieredzē !Pati...Mīļš PALDIES,ZITINJ,par padalīšanos pieredzē !Patiesā cieņā,omīte Dzintra dziinas@inbox.lvAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-87992693611146334962013-07-06T09:53:42.012+03:002013-07-06T09:53:42.012+03:00Atliek izmest.Atliek izmest.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-82685826531672221592012-08-29T15:40:28.472+03:002012-08-29T15:40:28.472+03:00Var arī nekarsēt. Pirmo gadu es dažas burkas nekar...Var arī nekarsēt. Pirmo gadu es dažas burkas nekarsēju un uzglabāju ledusskapī. Neviena pa pieskari neaizgāja. Par šķēlītēm, tā īsti nemācēšu teikt. Vai marināde tad nebūs par asu. Iesaku etiķi liet pa daļām, un nogaršot, lai zin cik stipra marināde.Zitinjahttps://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-60484833618474190022012-08-28T21:57:58.996+03:002012-08-28T21:57:58.996+03:00sveiki ,vēlējos pajautāt vai gurķi var būt šķēlītē...sveiki ,vēlējos pajautāt vai gurķi var būt šķēlītēs, jo man tādi pārauguši un vai ,ja liek ledusskapī var nekarsēt<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-78788741990760980532012-08-15T09:49:03.173+03:002012-08-15T09:49:03.173+03:00etikjis nav jaavaara! ar marinaadi jaadara viss ka...etikjis nav jaavaara! ar marinaadi jaadara viss kaa mineets, bet etikji jaapievieno beigaas pirms aizvaakoshanas!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-64410051981041636202012-08-08T17:00:43.180+03:002012-08-08T17:00:43.180+03:00Nāk rudentiņis-būs barga ziema, gatavojamies rūpīg...Nāk rudentiņis-būs barga ziema, gatavojamies rūpīgi to saņemt ar savām dārza bagātībām!zentahttps://www.blogger.com/profile/05606892568226949643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-22797471752139700762011-10-11T14:27:39.121+03:002011-10-11T14:27:39.121+03:00Gurķus marinēju pirmo reizi un uztrāpīju uz šo rec...Gurķus marinēju pirmo reizi un uztrāpīju uz šo recepti-gurķīši tiešām dievīgi!!!!Pirmo porciju esam ar vīru jau apēduši,ieliku otru,cerams,ka līdz jaunam gadam kāda burciņa vēl noturēsies :)<br />Garšvielas liku:melnos graudu piparus,smaržīgos piparus,lauru lapas,dilles un dažas ķiploku daiviņas.Gardi!<br />Lai kraukšķīgi būtu,marinādi uzlēju sagatavotām burkām,tad nolēju atpakaļ katlā un vēlreiz uzvārot uzlēju otreiz,burku ciet un otrādāk,lai atdziest!Stāv bez visām karsēšanām(nepatīk tas process:) ).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-79055933222632906762011-08-27T10:19:27.246+03:002011-08-27T10:19:27.246+03:00Paldies par recepti, gurķi sanāca tiešām saldeni, ...Paldies par recepti, gurķi sanāca tiešām saldeni, kā man garšo!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-83797126790052598362011-08-19T19:39:23.687+03:002011-08-19T19:39:23.687+03:00Ja tulīt pamana var uzliet citu marinādi,Ja tulīt pamana var uzliet citu marinādi,Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-75075703287171250472011-08-16T15:45:29.669+03:002011-08-16T15:45:29.669+03:00Hmm, man gan nācies saksarties ar šādu problēmu. T...Hmm, man gan nācies saksarties ar šādu problēmu. Taču šaubos vai ir kas glābjams, ja reiz sākuši ieskābt.Zitinjahttps://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-59753220897879802632011-08-16T13:57:42.649+03:002011-08-16T13:57:42.649+03:00Ir jautajums,ja mani marinetie gurki sak ieskabt,v...Ir jautajums,ja mani marinetie gurki sak ieskabt,vai var vel ka glabt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-20154790984722313652011-08-12T15:46:30.803+03:002011-08-12T15:46:30.803+03:00Nē, ķiršu lapas nav obligāts pasākums. Var arī izt...Nē, ķiršu lapas nav obligāts pasākums. Var arī iztikt bez :)Zitinjahttps://www.blogger.com/profile/15163087026922514613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2073379002593181656.post-53509495013873847042011-08-12T11:51:58.425+03:002011-08-12T11:51:58.425+03:00ķiršu lapas obligāti jāliek?ķiršu lapas obligāti jāliek?Anonymousnoreply@blogger.com