svētdiena, 2013. gada 7. aprīlis

Mu(A)fini ar karameļu krēmu

Ju hū!! Labā ziņa ir tā, ka pēc lielās bailēs pavadītās nedēļas par turpmāko fotoaparāta likteni, šodien nolēmu ieslēgt. Sak, kas būs, būs! Un strādā!!! Tiesa, būs jau tāpat jānes pie meistara lai iztīra, apskata utt. Bet nu galvenais, ka neskatoties uz to peldi, šis tomēr strādā.
Aiz lieliem priekiem nolēmu sacept mafinus ar karameļu krēmu!

Tātad, mums vajadzēs:
3 olas
100gr. sviesta
200gr. cukura
200ml piena
350gr. miltu
2 tēj.k. cukura
25ml konjaka
karameļu krēms

Gatavošana tāda pati, kā iepriekšējiem. Sviestu ar pienu uzvāra.

Olas ar cukuru sakuļ gaiši dzeltenā masā.

Pēc tam uzmanīgi un nepārtraukti maisot, pievieno karsto pienu.

Tālāk pievieno konjaku un miltus un cepamo pulveri. Samaisa viendabīgu mīklu un liek formītēs. Viducī liekot apmēram 1 tējkaroti karameļu krēmu. Cep 200grādos kādas 20 minūtes.









Lūk, pufīgi ar kraukšķīgu garoziņu un mīkstu, saldu pildījumu!


Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru