sestdiena, 2011. gada 12. novembris

Kreptīgie atmiņu salāti no Vācijas

Nu lūk!
Esmu saņēmusi pirmo recepti no Edītes! Paldies par šo recepti un steidzu to publicēt. Žēl tikai, ka nav soli pa solim, bet nu cerams, ka Edīte nākamreiz, kad gatavos šos salātus, paķers fotoaparātu un fiksi uzknipsēs kādu bildi no procesa!
Pavisam vienkārša recepte, bet garšo ļoti  labi, īpaši, ja no rīta gribās kko kreptīgu. Tā saka pati Edīte un man nav pamata neticēt.

Tātad mums vajadzēs:

Vārīti un atdzesēti kartupelīši (jaunie kartupeļi der īpaši labi, bet arī jau pastāvējušiem nav ne vainas. ka tik izvārīti)
Sīpols
Dilles
Parastais etiķis
Sāls
Eļļa (nav obligāti olīvu eļļa vajadzīga)


Visu sagriež sev pieņemamos gabaliņos un atsevišķi sajauc mērcīti- etiķis+eļļa+dilles+sāls+cukurs
Kartupelīšus un sīpolu sajauc ar mērcīti un ieliek l-skapī ievilkties, pavisam vienkārš ēdiens, bet labi garšo ar baltvīnu.



Labu apetīti!

Paldies Edītei :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru