Tā nu šoreiz bija gadījies ar tomātiem.
Tātad, mums vajadzēs:
6 olas
2 tomāti
~150gr žāvētas gaļas
30gr sviesta
150ml piena
dilles
sāls
pipari
Sagriež gaļu un tomātus. Pannā izkausē sviestu un sākumā nedaudz apcep gaļu, pēc tam pievieno sagrieztos tomātus un uz lēnas uguns ļauj sautēties. Apmēram minūtes 5.
Tikmēr 6 olas ar šķipsnu sāli viegli sakuļ. Pēc tam pievieno 150ml piena un vēlreiz kārtīgi sakuļ.
Pēc tam olu masu lej pannā pie gaļas un uz lēnas uguns ļauj kādu minūti pacepties. Tikmēr smalki sakapā dilles un pieber klāt pannas saturam. Kad tas izdarīts, ar lāpstiņu vai karoti lēni maisot cep līdz olu kultenis gatavs.
Nu lūk, olu kultenis gatavs. Sātīgs un gards, kā radīts brokastīm, kad paredzēta gara diena.
Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru