trešdiena, 2010. gada 17. novembris

Pildītās pankūkas ar sieru un šķiņķi

Mana pirmā tikšanās ar pankūkām kas pildītas ar sieru un šķiņki bija kaut kad vidusskolas laikā. Līdz tam laikam, kāda gan tumsoņa, zināju tik ar gaļu pildītās pankūkas, kas man tīri labi gāja pie sirds. Taču vienreiz veikalnieces pierunāta nopirku šīs pankūkas, ja nemaldos, tad firmas ZIF ražojums. Un... un... tās iekaroja manu sirdi. Diezgan ilgi es pirku jau gatavās pankūkas līdz brīdim, kad manā dzīvē ielauzās vīrietis uz palikšanu. Tad nu sadomāju pati pagatavot šādas pankūkas un ko domā, arī vīrietim šīs pankūkas iekaroja sirdi uz palikšanu. Par bērniem nerunāsim... Tad nu lūk, pankūkas ar siera un šķiņķa pildijumu.


Tātad, mums vajadzēs:
 1 paciņu plāno pankūku maisijumu
~200gr siera
~200gr žāvēta gaļas(šķiņķi)
sāls
cukurs

Esmu par slinku, lai gatavotu plāno pankūku mīklu. Ātrāk un ērtāk ir paņemt jau gatavo maisijumu un visu pagatavot pēc apraksta pievienjot sāli un cukuru pēc garšas. No viena iepakojuma maisijuma man sanāk ~12pankūkas. Ideāli.
Tātad pagatavojam pankūku mīklu un izcepam plānās pankūkas.

Pēc tam sagriežam gabalos gaļu un sieru. Stellējam augšā gaļas mašīnu un samaļam visu viendabīgā masā. Ja mājās nav gaļas mašīnas, tad var visu sarīvēt uz sakņu rīves.



Tad nu liekam pildijumu uz izceptajām pankūkām. Es apmēram 2 ēdamkarotes uz vienu pankūku. Visu smuki salokam un ir gatavs tūlītējai cepšanai vai arī vēlāk.




Apceptas smuki brūnas no abām pusēm. Iekšā izkusis, maigs pildijums, servēts ar krējumu mmmm... nenoēsties!

Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru